Artikler

Lever du sundt og hvad med hunden ?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Passer du på dit kæledyr ? 

Rigtig mange mennesker har fokus på sundhed, det er en stor del af vores identitet. Nogen gange kan der også være en hændelse i vores liv, der gør vi har ekstra meget fokus på at leve sundt. 

Alt i alt betyder en god sundhed øget livskvalitet og også ofte betyder det et forlænget liv. Derfor er der fokus på hvad vi spiser, hvilken mængder og den sport og søvn vi får.

Lever hunden også sundt ? 

Mange aktive mennesker har netop en hund. Når man har en hund lever man ofte aktivt fordi man er ude at gå tur med hunden hver eneste dag. Det betyder en sundere krop og en god livskvalitet. 

Hertil er det passende at spørge sig selv om hunden så også lever også de samme vilkår som en selv. En ting er selvfølgelig turene og legen med hunden. Men køber du også den sunde hundemad og de bedste godbidder til din hund ? 

Sunde hunde godbidder er en forudsætning for bedste trivsel 

Netop sunde hunde godbidder er en forudsætning for hunden hvis den skal have det bedst liv. Godbidder er noget du giver din hund hver enste dag. Derfor er det heller ikke uvæsentligt om godbidderne er sunde eller om det er de billige nede fra det lokale supermarkedet. 

Nu behøver de billige godbidder heller ikke være dårlige, men de er nok ikke så gode som de bedste og sunde godbidder. De gode og sunde hunde godbidder øger nemlig ikke bare livskvaliteten hos hunden. Den får mere energi og velvære og det påvirker også dig som hundens ejer. 

Velvære er et godt aktivt liv med din hund

Velvære er nemlig når både du og din hund eller andre kæledyr trives optimalt. Det betaler sig at investere i sundhed uanset om et er dig selv eller din hund. Hvis du investere rigtigt i din hund skal du formentligt også mindre til dyrlægen.

Vi håber det har givet stof til eftertanke til dig med hund !

Write A Comment