Nyd livet med måde – slankekuren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Som du måske har læst på forsiden af min blog, så er jeg fuldstændig lige som dig. En der har kæmpet med vægten. En der har prøvet mange gange og fejlet hver gang. Indtil jeg fandt på Nyd livet med måde kuren

Jeg tænkte at der måtte være en måde man kan tabe sig på uden enten at sulte sig eller kun spise røde bøffer eller alt det andet skidt der er der ude. Det virker ikke – Det ved vi. Det eneste der virker er at spise mindre end det du skal bruge for at overleve – tælle kalorier og nej det er ikke svært. Det er så nemt at du kommer til at grine af det – snart!.

Kuren går i alt sin enkelthed ud på at du skal spise FULDSTÆNDIG det samme som du gør i dag. Ok ikke hvis du lever af roulade eller kager. Du skal spise varieret, men du skal IKKE droppe alt pasta, hvidt brød eller de andre ting der gør livet værd at leve.

Du skal til gengæld skære alt kage og slik væk og kun spise det fredag og lørdag eller en af dagene hvis du har mere rygrad end jeg har. Husk også at droppe Fastfood. Det er altså noget skidt, men hvis du tæller kalorierne og overholder det resten af dagen så er det faktisk muligt.

Hvordan starter du så en kur – Nyd livet med måde?

Altså min startede med at jeg besluttede at jeg ville spise alm. til aften sammen med familien. Ifølge LifeSum app’en skulle jeg havde X antal kalorier for at overholde mit ønskede vægttab.

Når jeg gerne vil spise almindeligt til aften så kræver det at min morgenmad og frokost er en del mindre i kalorier end jeg normalt ville have spist.

Morgenmad

Jeg spiser to stykker rugbrød med pålæg – ingen smør 😊
Derudover spiser jeg en banan og drikker noget vand – drikker altså også sodavand, men KUN light

Frokost

Til frokost spiser jeg præcis det samme.

Det gør at når jeg kommer hjem så er jeg rimelig sulten og synes der er umådelig lang tid til aftens mad.
Her ville jeg normalt tage lidt chips, et stykke lade, eller en kiks.

Nu spiser jeg nødder eller frugt. Nej det er ikke det samme, men det smager faktisk ok og du kan lige klare en time mere.

Aftensmad

Jeg spiser fuldstændig det samme som jeg plejer MEN. Jeg spiser kun en portion. Jeg må fylde min tallerken helt op, men jeg mp ikke tage to gange.
Jeg har endnu ikke prøvet at gå sulten fra bordet

Hvis jeg spiser brændende kærlighed med bacon og pølser, så ryger der altså kalorier ned. Så åer de rikke plads til Snacks, men spiser du andre ting så er der som regel 200-400 kalorier som du kan ”nyde” om aftenen.

  1. Det er videnskabelig bevist at det er fuldstændig ligegyldigt hvornår på døgnet du spiser. Det feder ikke mere om aftenen end midt på dagen – Du kan endda æde det hele om natten. Det vigtige er at du ikke spiser flere kalorier end du må.

Hvad så med din sport og træning?

Min træning tillader så 200-300 kalorier ekstra to gange om ugen og jeg nyder det.
Bare husk at tælle alt med ikke? Og vær ærlig med vægten af det du spiser. I starten vejede jeg det for ikke at snyde 😊

Hvis jeg ved jeg skal til fest lørdag aften så går eller løber jeg mig en tur lørdag til middag. Nogle gange går jeg 10 km. (Ja det kan jeg faktisk i dag. Da jeg startede var jeg nede på 2) eller også løber jeg 3-5 km. Så er der lige 300-500 kalorier ekstra at spise og hygge med lørdag.

Mit råd. Gør det ALDRIG på bagkant. Altså søndag for der kommer du ikke afsted. Du skal gøre det inden så du kan fryde dig over at du er foran.

Hvis du er i så jamrende dårlig form at du bliver forpustet på vej til køleskabet så skal du ikke forsøge at gå 10 km.

Det vigtige er at du ikke giver op. Jo mere du vejer jo sværere er det i starten. Believe me – I know.

Hvad gjorde hele forskellen for mig?

Det var og er faktisk grunden til min blog. Jeg fik smag for Juice – Altså det friske og ikke det skidt man køber i butikkerne. Jeg købte mig en Juicepresser og en blender. Ja det er lidt dyrt, men heldigvis findes der måder for at klare det også.

Jeg ”ælsker” min juice. Du er mit slik og j eg må få lige så meget som jeg vil. High on life fandt jeg efter at have set God morgen Danmark en dag og her fik jeg bare lyst til at smage. Jeg havde en gammel blender men der kommer klumper i og det var ikke fedt. Det smagte dejligt, men lignede ikke det Mads Bo lavede.

Det er HELT VILDT, hvor meget bedre mit liv er blevet og ja nu lyder jeg sgu da som en reklame, men det er altså rigtigt.

Jeg har fået

  • Mere energi
  • Mere farve i kinderne
  • Mere lyst til livet
  • MEGET nemmere ved at holde mit vægttab.

Snyder jeg også lidt?

Ja om jeg gør. Jeg tager alle de genveje jeg kan, bare jeg ved de virker. F.eks. købte jeg nogle piller, som jeg spiste ved siden af min ”kur”. Det er det fede når man laver sin egen istedet for at prøve at følge en eller andet TV gurus kur der er så umulig at det halve kan være nok.

Det æder fedtet og sukkeret i det jeg dpiser, så+ når jeg fredag og lørdag fik fredagsguf så satte det sig alts ikke nær så nemt – Om de virker. Ja det synes jeg faktisk de gør, men de kan ikke stå alene, som mange gerne vil reklamerer for. Du skal i gang og du skal spise bedre – ikke sundere, men bedre.

Det hedder BMI balance og jeg har spist det 4 gange på 6 måneder. Altså 4×30 dage og jeg skal love for at der kom skub i mit vægttab. Jeg kombinerede det hele. Juice, BMI i Balance , Sport og helt almindelig mad og weekend syndere i form af slik og chokolade (lidt mindre end tidligere, men stadig så det er sjovt)

Se mere om slankekur på forsiden

Comments are closed.