Slankekur

Kan du bruge et saunatæppe til vægttab?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Infrarøde saunatæpper kan være den næste store ting inden for wellness, med et væld af positive sundhedseffekter, men kan du bruge et saunatæppe til vægttab? Fra stressreduktion til muskelafslapning bruger saunatæpper fjerninfrarød teknologi til at bringe fordelene ved en sauna ind i dit hjem. Og nogle af disse kan indirekte påvirke kropsvægten.

 

Praktisk, kompakt emballage gør også saunatæpper til en leg at opbevare. De er også nemme at sætte op med en ti minutters opvarmningstid, så du kan få dig en drink vand og stille dit sind. Men hvor nyttige er saunatæpper til vægttab? Forskning tyder på, at de kan reducere stressniveauer og tilskynde til hydrering, som begge kan bidrage til at opretholde en sund vægt. Men det er usandsynligt, at saunatæpper alene kan forårsage vægttab.

 

Læs videre for at finde ud af, hvad eksperterne havde at sige, og om der er beviser, der understøtter påstande om, at saunatæpper kan hjælpe dig med at smide fedt uden at bevæge dig overhovedet.

 

“Hvis du vejer dig selv efter, vil du sandsynligvis opdage, at du har tabt en smule vægt, men dette vil kun være det vand, du har tabt gennem sveden, som du får igen, så snart du rehydrerer,” siger han. “De fremskynder ikke dit stofskifte eller forbrænder fedt på trods af at de øger pulsen. Sådan fungerer det bare ikke.”

 

HVAD ER ET SAUNA-TÆPPE?

Et saunatæppe bruger lignende principper som en traditionel sauna til at udløse kroppens svederespons, som man ville opleve i et meget varmt rum. Saunatæpper bruger generelt fjern-infrarød teknologi til at opvarme kroppen indefra, hvor de fleste har en toptemperatur på 178°F (80°C). Saunatæpper kører lidt køligere end det gennemsnitlige dampbad, som generelt går op til 195°F (90°C). De er bærbare, praktiske at sætte op og kan tage besværet med at have lidt afslappende spa-tid ved at give dig mulighed for at opleve fordelene ved en sauna i dit eget hjem.

Write A Comment