Artikler

Få den næse, som du altid har drømt om

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du går op i dit udseende, er du sikkert også allerede bevidst om, hvor stor en del af dit ansigt, din næse udgør. Derfor er det også vigtigt, at du er tilfreds med din næse. Præcis ligesom du skal være tilfreds med resten af dit udseende.

Hvis du ikke er tilfreds, er der heldigvis råd for sagen. Du kan nemlig vælge at få lavet en næseoperation. Her kan din næse blive ændret, så den får den form, som du altid har drømt om. Livet er nemlig for kort til at være utilfreds med dit udseende.

Forundersøgelsen

Når du gerne vil have en næseoperation, starter hele processen med, at du skal besøge en plastikkirurg. Vedkommende vil kigge på din næse og lytte til dine ønsker. Herefter vil vedkommende vejlede dig om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil mere den mest æstetiske løsning for dig.

Plastikkirurgen har foretaget mange kosmetiske operationer og er naturligvis også uddannet inden for feltet. Derfor har han eller hun også en stor viden om, hvordan du får en næse, der passer til din ansigtsform.

På operationsdagen

Det er vigtigt, at du møder fastende og tørstende op til operationen. Inden da skal du have taget et bad, hvor du også vasker dit hår. Når du møder op, må du ikke have hverken sminke, neglelak eller kontaktlinser på. Det er vigtigt, at du overholder disse regler, ellers kan kirurgen nægte at operere dig.

Efter operationen

Når operationen er overstået, vil du blive lagt til opvågning på klinikken. Oftest vil du kunne blive udskrevet samme dag, hvorefter du kan tage hjem og overnatte i dit eget hjem.

Når du er blevet opereret, vil du højest sandsynligt opleve hævelse og smerter. Derfor bliver der ofte også lagt et stramt plaster over næsen. Plasteret hjælper med at begrænse hævelsen. Du vil opleve, at hævelsen fortager sig efter cirka to uger.

Der er nogle operationer, der kræver at du får gips på. I så fald skal gipsen typisk blive siddende mellem syv til ti dage.

Smerter efter en næseoperation

Efter en næseoperation er det normalt at opleve smerter i både næsen og tænderne samt at have hovedpine. Ligesådan kan du også risikere, at dine fortænder bliver midlertidig følelsesløse.

Du har mulighed for at behandle smerterne med en kombination af håndkøbs- og receptmedicin. Det kan klinikken vejlede dig yderligere om.

Write A Comment