Slankekur

Kan hypnose hjælpe mit vægttab?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kan hypnose hjælpe mit vægttab?

Hvornår er man overvægtig? Man er overvægtig, når ens BMI (body mass index) er over 25. Bmi er en udregning af vægt i forhold til højde, og kan være en god indikation, om man er overvægtig. Over halvdelen af den danske befolkning har en BMI på over 25 og er i kategorien overvægtig og ca. 17% af alle danskere har en BMI over 30, som er svær overvægtig (fedme) Overvægt og fedme er blevet en folkesygdom, og kan have fatale konsekvenser for ens helbred og velbefindende. Hypnose vægttab, kan være en særdelses god hjælp til dette, og det skriver jeg mere om længere nede. 

 

Sygdomme ved overvægt:

 

Der er mange følgesygdomme, hvis man er overvægtig eller svær overvægtig. Man er i høj risiko for at få type-2 diabetes, som kan have mange uheldige følgesygdomme. Hjerte-karsygdomme er hyppigere hos overvægtige og kan medføre slagtilfælde og for tidlig død. Højt blodtryk- hjertet skal arbejde hårdere for at få blodet rundt i hele kroppen og er konstant på overarbejde. Årreforkalkning og stor risiko for blodpropper, som i tilfælde kan være dødelig. Også visse former for kræft kan være en direkte årsag af overvægt og mange andre livsstilssygdomme. Men det er ikke kun fysikken, som lider under overvægt, men også det psykiske er at tage i betragtning. Mange overvægtige, har et lavt selvværd og får en tendens til at lukke sig inde og begrænse ens sociale aktiviteter. Ensomheden kan også medføre angst og generelt et lavt selvværd.

 

Hvordan hjælper hypnose?

 

Der er flere måder at behandle overvægt på, og det er altid en individuel vurdering, hvilken hypnosebehandling mod overvægt man har brug for. Hypnoseterapi Vejle ved J-hypnose behandler hovedsageligt overvægt med to behandlingsformer. Den ene hedder “Gastric-band” hypnose, og er en behandling, der går ind og ændre mæthedsfornemmelsen radikalt, så man føler mæthed efter blot små portioner. Man får direkte ubehag, hvis man spiser for meget. Dette forløb, henvender sig hovedsageligt til svært overvægtige og behandlingen foregår over ca. 5 behandlinger. Der vil ved hver behandling, måles flere parametre for at følge udviklingen af vægten. Både BMI, Fedtprocent og muskelmasse bliver målt. Der laves en forventningsafstemning før behandlings start som løbende bliver fulgt op. Den anden type behandling, er for dem, som har tilegnet sig dårlige vaner. Disse kunne være, at man efter aftensmaden, trænger til noget sødt, i form af kage eller slik, en chokoladebar på vej hjem fra arbejde, eller noget helt tredje. Denne behandling, kræver sjældent mere end 2-3 hypnosebehandlinger. 

 

Spørgsmål til hypnose vægttab?

 

J-hypnose, har behandlet overvægt i mere end ti år, og med gode resultater. Hypnose er en særdeles effektiv behandlingsform, da den ikke har bivirkninger. Hypnose mod overvægt er hyppigt i klinikken og langt de fleste har positive resultater med sig. J-hypnose kan altid kontaktes for en forpligtigende samtale på 30502503, så kan du vurdere og spørge ind til både hypnose behandling samt til behandleren. -Det handler altid om at være tryg. 

Write A Comment