Artikler

Skønne hylder i egetræ til boligen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Går du og kigger efter en hylde til hjemmet, men er i tvivl om, hvilken træsort, den skal være lavet i, kan vi udtrykke os med disse to ord: hylde egetræ. Nedenfor vil vi komme nærmere ind på træsorten og på hvilken måde og i hvilke rum, du kan anvende dine egetræshylder.

Lidt om egetræ

Der findes mere end 200 arter af egetræ, som bl.a. vokser i Europa, Nordamerika, Asien og Danmark. Eg er en meget stærk og tung træsort, der ikke svinder så meget. Det er et meget holdbart materiale, og det anvendes til mange forskellige slags ting, bl.a. fine hylder. Med egetræets gode egenskaber, kan du få fornøjelse af dine egetræshylder i rigtig mange år, hvilket er en stor fordel, hvis du spørger os.

Træhylder til det skandinaviske designede hjem

Når man taler om møbler i træ, kommer man ofte til at tænke på det skandinaviske og nordiske design. Træets lyse rolige og naturlige farver, bringer næsten naturen indenfor i de forskellige rum.

Derfor er en hylde i egetræ et oplagt valg til dig, der elsker at dekorere hjemmet med møbler og boligtilbehør i naturlige materialer.

I hvilke rum kan egetræshylden hænge?

Vi kan begynde med hylder til stuen. Der findes stilfulde hylder i eg, der er designet med læderstropper. Dette design er meget enkelt og stilrent, og derfor er hylden med til at fremhæve dine smukke nipseting, der er udstillet på den.

Det kan også være, du synes om en væghylde, der har mere end en hylde. Nogle af disse produkter giver dig mulighed for at tilføje ekstra hylder på metalstangen, som hylderne hænger på. På den måde får du næsten designet en lille vægreol. Det kan være praktisk i mange henseender.

Det kan også være en idé at bruge en væghylde eller to i soveværelset. I stedet for at anbringe et sengebord på hver side af sengen, kan du hænge hylder op. De har samme funktion som bordene, nemlig plads til læsebriller, bog og vandglas.

Hvis du har plads til det på køkkenvæggen, er det anbefalelsesværdigt at hænge en hylde op der. Hylden vil se flot ud i naturfarvet egetræ men en hylde, der er lavet i hvidmalet eg, vil helt bestemt også tage sig godt ud. Placer dine krydderurter og krydderikrukker på hylden, så du har ingredienserne lige ved hånden, når du laver mad.

En hylde i egetræ vil også se godt ud på badeværelset. Du kan bruge hylden til dine parfumer, lækre cremer og din makeup. Det bliver en hyggelig og elegant lille udstilling, du får skabt på badeværelseshylden.

Til de forskellige værelser er det også genialt at anvende væghylder. På børneværelset vil egetræshylderne kunne anvendes til børnebøger, yndlingsbamserne, Lego figurerne og andet legetøj. Det skaber både hygge i rummet med dekoration på væggene, og samtidig kan tingene tages ned og leges med.

Hylderne til teenageværelset kan også få en god funktion. Måske er det skolebøger, der skal stå på hylderne. Det kan også være samlefigurer, der skal udstilles. Det ser ret så fint ud, synes vi.

Hattehylder i egetræ til entréen

Der findes et utal af forskellige hylder, du kan anvende i entréen og baggangen. Måske er det en hattehylde i naturfarvet egetræ, der har din interesse. På hylden er der plads til både tørklæder, handsker og selvfølgelig hatte. Men du kan også udstille små pynteting på hattehylden, for at sætte dit eget præg på rummet.

Hvis du ikke vil have en hattehylde i naturfarvet eg, kan du sagtens finde en i egetræ, der er malet. Så kan du selv vælge den farve, der passer godt til de andre ting i entréen.

Write A Comment