Artikler

Skal du holde polterabend for fitnesspigen? Så får du her 5 bud på hvad i kan lave uden i forstyrre hendes træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kender du en fitnesspige der går voldsomt meget op i sin træning men som skal giftes? Drikker hun normalt ikke alkohol og spiser sukker? Så er det nok ikke lige drinkskursus hun skal på, på sin polterabend. Men hvad skal I så lave? Det får du 5 bud på her herunder.

5 bud på en polterabend uden alkohol og sukker

  1. flyv i luftballon
  2. prøv en tur i en helikopter
  3. spring i faldskærm
  4. paintball
  5. kør racerbil eller gokart

Ovenstående finder du 5 fede oplevelser som vil give minder for livet. Men som ikke sætter kilo på kroppen eller giver tømmermænd. De passer altså perfekt, til en der går meget op i sin træning og som ikke vil sættes tilbage i formen på grund af en polterabend. Ellers finder du masser af inspiration til events, i kan deltage i, rundt omkring på nettet, hvis i ikke lige er til de ovenstående muligheder. I kan også lave tip en 13’er omkring hende der skal giftes. Et af spørgsmålene kunne være omkring hendes navn og navnestatistikken af navnet i Danmark. Så selvom det lige i første omgang kan virke lidt svært, at finde på en fantastisk og mindeværdig polterabend uden alkohol og sukker så kan det sagtens lade sig gøre. Der er masser af muligheder for jer derude. I skal bare åbne øjnene og tænke lidt udover hvad man ”plejer”, at lave til en polterabend. I skal uden tvivl nok få stablet, den absolut fedeste polterabend på benene til en der ikke drikker.

Kan i ikke beslutte jer til hvilken action oplevelse i skal vælge for hende? 

Er det svært at blive enige om, hvilken af de ovenstående oplevelser der passer bedst til jeres veninde? Så kan i lægge små følere ud og spørge hende om nogle ledende spørgsmål omkring de forskellige events. Uden hun fatter mistanke naturligvis. I kan også få hendes mor eller kommende mand til, at undersøge hvad hun vil synes er mest sjovt, at lave på sin polterabend. Når man planlægger en polterabend, er det godt at alliere sig med hendes kommende mand, forældre eller eventuelle søskende. På den måde er i mange der kan spørge hende tilfældigt, om små ting uden hun fatter mistanke. Så kan i sammen samle hendes svar og finde frem til den bedste oplevelse for hende.

Write A Comment