Artikler

Kom i form på ferien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det lyder måske som to modsættende ting, men den er god nok. En ferie kan godt være ren afslapning, og det kommer man naturligvis ikke i form af. Men en ferie kan også være daglig motion, og masser af oplevelser. Det hele kommer an på feriestedet og din indstilling. En ferie behøver ikke kun at være ekstra kilo på sidebenene. Hvis det lyder spændende, så læs videre og hør hvordan du kan motionere mere på ferien.

Varmt havvand og skøn pool

En oplagt måde at træne på i udlandet, uden at opdage det, er ved at svømme og surfe meget. Svømning er en fantastisk måde at træne alle kroppens muskler, samtidig med at du føler dig vægtløs. Hvis du sørger for at bade meget hver dag, og ikke kun ligge ved siden af poolen, vil du motionere betydeligt. Tager du på dykkerekskursioner, vil du også kunne komme tættere på det lokale dyreliv. Du vil altså både motionere og opleve nye ting, helt uden at du tænker over det.

Overvej transportmulighederne

Når du er af sted på ferie, så sørg for at gå rundt der hvor du kan. Ved at gå rundt vil du se meget mere af området, og forbrænde kalorier på samme tid. Det er også en langt bedre mulighed for at tage flotte billeder af turen. Det vil også gøre turen markant billigere, hvis du kan undgå for mange taxa og busture. Husk at medbringe de gode vandresko, så du ikke ødelægger dine fødder. Man kan også tilbagelægge mange kilometer ved at cykle rundt. Her er der også mulighed for at have tasker med.

Planlæg ferietypen og find den rigtige destination

Du kan overveje hvilken type motion du bedst kan lide. Er det badeture på stranden, cykelture på lange strækninger, bjergbestigning eller skiture på pisterne? Ikke alle lande er egnet til disse oplevelser, dog er der nogle lande, som har flere muligheder end andre. Du kan eventuelt kigge på en oversigt over flymuligheder, og se hvilket land, der passer bedst med dit budget. Det kan være at landet næsten vælger sig selv derefter.

Write A Comment