Artikler

Vælg den rette crosstrainer til dit behov

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der findes en masse forskellige træningsmaskiner på markedet, og det kan være svært at skelne kvalitet, frem for kvantitet. Især når det kommer til crosstrainer, så er der stor forskel på maskinerne, og alt i alt, skal valget træffes efter, hvad der passer bedst til dine behov og præferencer.

Hvad er en crosstrainer?

En crosstrainer er en stor maskine, som er en blanding mellem en stepmaskine, et løbebånd og en kondicykel på én gang. Man får både rørt overkroppen og underkroppen på samme tid. Helt billedligt talt, så er der 2 pedaler, hvor man placerer sine fødder på, og så holder du på de håndtag der er. Her rykker du håndtagene frem og tilbage, samtidig med, at dine ben bevæger sig, og så er du allerede godt igang.

En crosstrainer er en maskine, som er en af de mest populære på markedet. Grunden til det, er fordi, at den både kan få din puls op, men også få din vægt ned. Den er effektiv og nem at gå til, som det skal være, når man skal igang med sin træning. Du får både pulsen op, samtidig med, at du taber kalorier. Primært styrker du dine ben og arme, men du træner altså også dine mavemuskler og rygmuskler. Crosstraineren er en god maskine til at komme i form på, men også til at træne intensivt og hårdt på, da man kan justere hårdheden.

Hvilken crosstrainer passer bedst til mig?

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken maskine man skal købe, hvis man er på jagt efter en crossfitmaskine. Alt andet lige, så hænger kvalitet og prisen sammen. Så hvis du køber en billig maskine, så bør du ej heller forvente en masse smarte funktioner og lang levetid. Hvis du har mulighed for at prøve nogle forskellige, så vil du tydeligt mærke forskel på kvaliteten. Vi kan anbefale at læse test af de forskellige crosstrainere. Du kan finde gode og lærerige tests på Bedste5.dk, om blandt andet crosstrainere, men også andet.

Crosstrainere har også forskellige funktioner, og målinger. Nogle crosstrainere har mange funktioner, som er lidt mere avanceret, som ofte er de lidt dyrere maskiner. Hvortil de billigste maskiner, har de mest simple funktioner og målinger. Hvis du blot ønsker at komme igang, og få lidt kondition, så kan en billig crosstrainer sagtens være oplagt. Men hvis du ønsker en mere effektiv træning, med flere forskellige justeringer og sværhedsgrader, så bør du hæve prisen lidt, og gå efter de lidt dyrere kvalitetsmaskiner.

Write A Comment