Artikler

SUP Board i stedet for en tur i fitness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Stand up paddle boarding, eller SUP, er en fantastisk måde at komme ud og nyde vandet på. Uanset om du er i en flod, sø eller i havet, er SUPing en fornøjelse. Men før du går på vandet, er der nogle ting, du skal vide om SUP-boards. I dette blogindlæg vil vi tale om de forskellige typer SUP-brætter, der findes, hvad du skal kigge efter, når du køber et, og hvordan du kommer i gang med stand up paddle boarding.

Forskellige typer

SUP-brætter findes i alle former og størrelser. Der findes oppustelige SUP’er, SUP’er med hård skal, racing SUP’er, surf SUP’er og meget mere. Hvilken type bræt du vælger, afhænger af, hvor du planlægger at padle, og hvilken slags padling du ønsker at foretage. Hvis du f.eks. er interesseret i at surfe, har du brug for et andet bræt end en person, der ønsker at køre race ned ad en flod.

Når du vælger et SUP-bræt, er der et par ting, du skal huske på. For det første skal du overveje størrelsen på boardet. Du skal sørge for, at det er langt nok til din højde og vægt. For det andet skal du tænke på boardets tykkelse. Et tykkere board vil være mere stabilt i vandet, men kan være vanskeligere at padle.

Endelig skal du beslutte, om du vil have en oppustelig SUP eller en SUP med hård skal. Oppustelige SUP’er er nemmere at transportere og opbevare, men er måske ikke lige så holdbare som en SUP med hård skal.

God træning: SUPing er en fantastisk træning. Det er en lav belastning, så det er skånsomt for dine led, og det styrker kroppen på flere forskellige områder. Du får en god cardiotræning ved at padle, og dine arme, skuldre og din core får alle en god træning ved at stabilisere dig selv på brættet. Så kan du spare pengene til fitnesscentret.

Write A Comment