Artikler

Sov bedre på en kapok madras

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Man kan sagtens optimere sin søvn

Flere og flere får øjnene op for det at sove godt og samtidig sove med en rigtig god grøn samvittighed. Når du lægger hovedet på din økologiske pude på en rigtig god kapok madras, så har du en god og grøn samvittighed, og du er sikkert godt i gang med at lære omkring den grønne omstilling. Det er en process, og det sker ikke bare sådan lige hen over natten.

Din kapok madras forbedrer din søvn og din klodes liv

Bæredygtigt tøj har den fordel, at det også er rigtig gode miljøvenlige livsstilsprodukter, lavet i en høj kvalitet. Derfor er det en god idé at skaffe sig en kapok madras, hvis man både er ude efter høj kvalitet, økologi, miljøvenlighed og et skønt sted at lukke sine øjne hver nat og vågne hver morgen. 

Mere bæredygtigt er bedre end mindre

En kapok madras kan så at sige forbedre både din egen søvn og din klodes liv i og med at det er et skridt hen imod den grønne omstilling at søge efter produkter, der er mere bæredygtige end andre.

Hvad er bæredygtighed for en størrelse, og findes det overhovedet?

Bæredygtighed er faktisk et kontroversielt ord, for det er svært at finde noget, der er fuldt og helt bæredygtigt. Derfor må man operere med begrebet “mere bæredygtigt” for at være helt præcist og på samme tid også undgå at greenwashe. Greenwashing er et forholdsvist nyt begreb, der dækker over det at male et billede af at man er miljøvenlig, hvilket især gælder for virksomheder, men også for stater, organisationer og sådan set også for privatpersoner. For privatpersoner kalder man det dog oftest for virtue signaling.

 

  • Det bæredygtige samfund er måske en utopi, men det er værd at gå hen imod en utopisk idé for at redde verden.

 

  • Det bæredygtige samfund er et mål, som den grønne omstilling bærer os hen imod, om vi når det eller ej.

 

  • Miljøvenlighed og signalværdi går hånd i hånd, og det er vigtigt at sende mange signaler ud til omverdenen om at man tager hånd om det vigtige lige nu, det at passe på vores moder jord og redde hele verden fra klimakatastrofen og de katastrofale stigninger i temperaturer, som vil være et resultat af for meget udledning af fossile brændstoffer og CO2. Vi må og skal være på vagt og værne om denne planet.

 

  • Greenwashing er et fænomen som man bør holde øje med. Indsatsen for at redde klimaet bør være reel og ikke blot et røgslør og en del af en kapitalistisk marketingsstrategi. Med hjerte på rette sted kan vi sammen bevæge os hen imod et nyt samfund og en ny samfundsorden, der har idealisme som sin motor og samtidig også som sit fornemme mål.

Write A Comment