Artikler

Sådan opnår du de bedste resultater med din træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Træner du flere gange om ugen? Og vil du gerne have mest muligt ud af din hårde indsats i træningscenteret? Så får du her et par gode råd til, hvordan du opnår de bedste resultater. På den måde kan du undgå at spilde energi, og du kan se det størst mulige udbytte af din træning.

Bliv klogere herunder.

Husk din restitution

Først og fremmest bør du huske at restituere. Det kan godt være svært at holde pauser fra træningen, hvis du er meget motiveret – men husk, du får mest mulig ud af din træning, hvis du også giver din krop en pause. Tommelfingerregler er, at du bør have mindst én dags pause mellem træninger af samme muskelgrupper. Det er ikke helt så simpelt, men det er en fin generel anbefaling.

Har du brug for en længere periode med hvile? Så kan du tage på ferie Mallorca. Her kan du også få mulighed for at vise dine resultater frem, når du ligger ved poolen. Det er vigtigt, at man husker at slappe af – også selvom man har sat ambitiøse mål for sin træning.

Køb de rette kosttilskud

Hvis du gerne vil se gode resultater og øge din performance, kan du overveje, om du skal købe nogle kosttilskud. Du kan eksempelvis overveje, om du skal købe noget kreatin. Det er det mest veldokumenterede kosttilskud, og det er endda ret billigt.

Herudover kan du købe forskellige proteintilskud, hvis du har svært ved at få nok protein gennem din daglige kost.
 Husk, at kosttilskud skal supplere din kost og ikke erstatte dine primære måltider.

Sæt din træning i struktur

Det tredje råd er, at du bør sætte din træning i struktur. Hvad betyder det? Den korte forklaring er, at du bør træne efter et træningsprogram og have en ide om, hvad dine mål er, og hvad du træner frem imod. Hvis du ikke selv ved, hvordan du laver et godt træningsprogram, kan du få hjælp på nettet, hvor der ligger en masse inspiration, som du kan sammensætte til et program, der passer til dig og dine præferencer.

Tal med en personlig træner

Sidst men ikke mindst kan du overveje at tale eller træne med en personlig træner. På den måde kan du finde ud af, om du har en god plan for din træning, om din kost er optimal, og om du bruger den rigtige teknik i de forskellige øvelser. Det vil ofte være en god investering for dig, som er relevant ny i træning, og som gerne vil have nogle gode råd.

Write A Comment