High On Life

Sådan lever du sundt som studerende

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vil du gerne leve sundt som studerende, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du ikke behøver at lade din krop stå til, mens du er på SU.

 

Det behøver ikke at være dyrt at leve sundt. Du kan sagtens leve sundt uden en personlig træner og proteinshakes. Det handler mere bare om at lave mad selv og at bevæge dig rigeligt.

 

Har du som studerende brug for hjælp til matematik, så lær om at regne procent til decimaltal her.

Køb et billigt medlemskab til fitness

Som studerende har du tit rigtig gode muligheder for at få rabat på dit medlemskab til fitness. Og hvis der er bare et par centre i din by, er der gode chancer for, at i hvert fald et af dem kan tilbyde dig et billigt medlemskab.

 

Husker du rent faktisk at få brugt dit fitnesscenter, er de ca. 200 kroner om måneden rigtig godt givet ud, da det ikke er mange penge at give for at kunne træne så meget, du overhovedet orker.

Køb de billige grøntsager i stedet for fastfood

Dernæst kan det være en rigtig god idé at lave mad selv i stedet for at bruge dine penge på fastfood. Lad være med at købe burgere og pizzaer, og brug i stedet dine penge på billige grøntsager fra supermarkedet, som tit ikke er så dyre igen.

 

Når du laver mad selv, har du mulighed for at lave mange lækre og sunde retter. Og har du plads i fryseren, kan du også nemt lave flere portioner, så du har sund mad til resten af ugen. Gå efter gode tilbud i supermarkedet og lær at lave lækre retter med masser af grøntsager.

Undgå gerne alkohol og tobak

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at undgå at drikke alkohol og ryge tobak. Selvom det for mange er en stor del af studielivet, er det også bare med til at skade dit helbred.

 

Dermed ikke sagt, at du ikke kan indtage alkohol engang imellem, men lad være med at gå i byen fra torsdag til søndag, da det bestemt ikke er vejen til et sundt liv. Hverken som studerende eller senere i livet. Selvom det er smart at gå i byen hele tiden, koster det både på bankkontoen og på helbredet.

Write A Comment