Slankekur

Motionsråd i en coronatid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Samfundet har efterhånden været lukket ned i en lille år. Der har været åbnet op undervejs, men for tiden er der lukket ned, og der kommer efter at dømme til at være det et stykke tid endnu. For dem der gerne vil have deres motion, kan det være en udfordring, hvis man plejede at få den i et fitnesscenter. Der er naturligvis ikke meget, der er lettere end at snøre løbeskoene og løbe en tur. Det er dog ikke altid, at det er lidt let at fortælle sin krop det, når det kl 19 er bælgmørkt og minus 3 grader. Vi er nok mange der er enige om, at det er lidt sjovere at løbe fra april til november end fra november til april. Her er tre gode råd til hvordan du får motion uden at skulle trods vinterkulden.

 Hop dig i form

 Der er mange der forbinder trampoliner med børn, og det er da nok også der de bruges mest. Men du kan få en utrolig god omgang cardio træning med en trampolin. Her skal du dog ikke slæbe børnenes tre meter brede trampoliner inden for. I stedet skal du investere i de såkaldte fitness trampoliner, der har et lille håndtag. Det kan godt være, at du ikke ser yndefuld ud imens, men det er effektivt og så er der ikke mindst sjovt imens. Du kan finde masser af instruktionsvideoer på Youtube.

Yoga i stuen

Yoga bliver mere og mere populært, og hver uge er der flere hundrede der får øjnene op for den ældgamle træningsmetode. Det er måske ikke her for forbrænder flest kalorier, men du træner både styrke og smidighed og det er sundt for hele kroppen. Samtidig er det er element at meditation, så det bliver ofte en god mental balance at dyrke regelmæssig yoga. Det eneste det kræver er et yogamåtte (et liggeunderlag kan til nøds bruges) og tøj der kan strække sig godt. Du kan finde videoer på youtube på både dansk og engelsk.

Styrketræning 

En ting som mange også savner er at kunne styrketræne. Her bliver det lidt sværere. Det er langt fra alle der lige har mulighed for at købe træningsbænke og lignende. Her skal man huske på, at mindre også kan gøre det. Faktisk kan man komme rigtig langt med træningselastikker og håndvægte. Det absolut vigtigste, når det kommer til træning og motion er, at man husker på, at lidt er meget meget bedre end ingenting. Samtidig skal man huske på at alle former for træning hjælper med forbrændingen. 

Write A Comment