Artikler

Mangler du overskud i hverdagen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mangler du energi i din hverdag? Hvis ja, er det på tide at finde ud af, hvad der forårsager dette, og begynde at lave en plan for at forbedre situationen. For at få mere ud af din hverdag skal du først sætte dig ned og finde ud af, hvad årsagen til dit manglende overskud kan være. Er det arbejdsrelateret stress? Familieproblemer? Svært ved at sige nej, når folk ofte beder om tjenester fra dig? Måske er du bare stresset i det hele taget.

Stress kan komme fra mange forskellige kilder såsom økonomiske problemer, travle skemaer eller endda psykiske problemer, som vi ikke ønsker at indrømme, at vi har. Den gode nyhed er, at der er ting, der kan hjælpe med at lindre vores stress, hvis vi tager os tid til at vurdere, hvor meget stress vi føler på daglig basis og planlægge i overensstemmelse hermed.

Sådan minimerer du din stress i hverdagen

Hvis du er stresset, uanset årsagen, så er det fordi at dit hovede har alt for mange ting at tænke på, og slapper for lidt af. Så for at kunne minimere stressen, så er nøglen, at man tager fat på hovedårsagen til stressen.

Arbejde

Vores arbejde har ofte en stor årsag til, at vi bliver stresset. Vi lever i en moderne verden, hvor vi skal løs hurtigere, på den halve tid. Det kan de færreste holde til. Så hvis det er arbejdsrelateret du døjer med, så kan du enten finde et andet job, gå på deltid eller finde en løsning med din arbejde. For uanset hvilken branche du arbejder i, så er der noget du kan gøre. Du kan også prøve at holde nogle flere fridage eller tage orlov i nogle måneder for at komme helt væk.

Familieliv

Hvis du har børn og synes, det hele kan være ret hektisk, så sørg for, at du også tænker på dig selv. Børn må godt blive passet ude, imens du får lidt alene tid. Du kan gå en tur for at få klarhed i hovedet. Selv om det bare er en tur rundt om blokken, kan det gøre underværker at få noget frisk luft og bevæge benene og hjælpe dig med at føle dig mindre stresset. At gå er også en fremragende måde at motionere på, da det ikke kræver noget udstyr!

Elektronik

Vores mobiltelefoner er også noget, der virkelig kan give en stress. Den bimler og bamler, og der kommer konstant notifikationer. Selvom du ikke føler, at der er stressende, så aktiverer det din hjerne hele tiden, så den aldrig får tid til at slappe af. Prøv, at sluk din telefon en gang imellem og mærk roen og uforpligtelsen.

Hvis du er stresset, kan det virkelig også være en god ide at søge hjælp. For stressbehandling kan give en gode råd til, hvordan man får styr på sine tanker, og fremadrettet kan tænke mere klart. De Sunde tilbyder stress behandling i Lyngby, som har mange gode anbefalinger. Det er Lisbeth Hagen, som er uddannet holistisk behandler og arbejder særligt med kinesiologi. Hun har hjulpet mange mennesker med at reducere deres stressniveau i hverdagen, som har forbedret deres livskvalitet markant.

Write A Comment