Slankekur

Giv din krop, hvad den har brug for

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Alt for mange forbinder sundhed med en tynd og slank krop eller store muskler hos mændene. Men dette er altså ikke ensbetydende med, at man har en krop, der er sund. Din krop har brug for rigtig mange ting, og det er dit job at give din krop, det den har brug for. Læs mere om netop det her.

Hvad er det din krop har brug for?

Der er rigtig mange ting, som din krop både har brug for og har godt af. Dette er blandt andet næring. Det er klart, at mad er nødvendigt for at få en sund krop. Så derfor er det altså ikke sundt at spise for lidt, for at tabe sig og opnå ”den tynde og sunde krop”. Samtidigt er det ikke alt mad, der rent faktisk er nærende. Her er der blandt andet tale om fast food, som ikke har så meget reelt næring i sig.

Proteiner, vitaminer, fibre og den gode slags fedt samt kulhydrater er alt sammen noget din krop har både brug for og har godt af. Specielt proteiner er meget vigtigt, og hvis man prøver at spise mindre for at tabe sig, skal man passe på ikke at spise for lidt proteiner. Her kan en proteindrik hjælpe, så du sikrer du får nok protein hver dag, og du sikrer, at din krop er sund. Så har din krop også brug for væske. Dette skal helst være vand og gerne omkring de 2 liter om dagen.

Det har din krop IKKE brug for

Din krop har ikke brug for, at du sulter den. Selvom at det er den hurtigste måde at nå en ”sund” vægt eller bmi på, er det ikke den rigtige måde at gøre det på. På samme tid skal du heller ikke belaste kroppen i fitnesscentret for at opnå drømme kroppen. Giv din krop nok mad, som er nærende og husk at lytte til din krop, når det kommer til træning.

Steroider, afføringsmiddel og alt det folk nu bruger, for at opnår den ”perfekte” krop, er ikke den rette vej at gå. Sundhed handler ikke om kroppens udseende, men om dine vaner. Med sunde og fornuftige vaner, som du bliver ved med at holde fast i, får du også en flot og nydelig krop. Samtidigt får du også flot og sund hud, hår, negle og alt andet på kroppen.

Write A Comment