High On Life

Fede ting og gadgets som gør livet lettere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi er alle sammen interesseret i, at gøre vores liv lettere, på den ene eller anden måde. En god måde at gøre det på, er at bruge gadgets og andre smarte ting, som kan hjælpe dig med, at gøre bestemt opgaver nemmere. Du vil opleve, at selv små, simple ting, faktisk kan gøre nogle ting i din hverdag, en del lettere. Anvender du flere af disse smarte gadgets, kan det lige pludselig gøre dit liv en hel del lettere samlet set. Vi ser på en række fede ting, som kan hjælpe dig med at gøre livet lettere.

Tjek også https://www.supersejeting.dk/ hvis du ønsker at se endnu flere seje gadgets, ting og sager, som kan hjælpe dig til at gøre din hverdag nemmere.

 

Håndholdt støvsuger

Har du nogensinde været ude for, at du blot skal støvsuge en lille bunke skidt op? Selvfølgelig har du det – det har vi alle. Vi har alle også hentet det store skrummel af en støvsuger, for blot at rengøre den lille smule. Ville det ikke være meget lettere, hvis du havde en håndholdt støvsuger, som nemt kunne flyttes rundt på? Sådan en eksisterer faktisk, og de er super geniale. De er ikke kun handy til at støvsuge skidt og snavs indenfor, de er også vanvittigt nyttige at have i bilen. Anskaf dig en håndholdt støvsuger til hjemmet eller bilen, og så de liv blive en lille smule lettere.

 

Sammenklappeligt laptopbord

Et sammenklappeligt laptopbord, er som navnet beskriver, et bord til din laptop som nemt kan foldes ud og klappes sammen. Det er både godt til at justere højden på det bord du sidder ved, men er også rigtigt godt, til hvis du f.eks. sidder i sofaen eller en lænestol med din laptop. Her kan du nemt slå det lille smarte bord op, og stille din laptop på det stabilt og solidt underlag, i stedet for at have den stående på dine lår.

Write A Comment