Artikler

Få styr på bekymringerne med professionel psykologhjælp

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du ambitiøs og måske ansat i en leder eller mellemlederstilling? Så kan der være mange krav, forpligtelser og etiske problemstillinger, du bliver konfronteret med hver eneste dag i rollen som ansvarlig for andre mennesker. Det kan give mange udfordringer på det psykiske plan og her kan professionelle psykologer hjælpe dig videre i processen. Vi ser her nærmere på, hvad metakognitiv psykologhjælp kan gøre for dig, så du ikke lader de negative tanker stå i vejen for at udfordre dig selv og livet på en livsbekræftende og udviklende måde.

Hjælp til angst, depression, stress mm.

Som leder eller mellemleder kan man godt have en tendens til at synes, at man skal klare alle udfordringer selv. Det er jo det, man bliver betalt for og det, man er ansat til. Her vil vi dog gerne slå et slag for, at det er mindst lige så professionelt at søge efter hjælp til de udfordringer, man ikke selv er uddannet indenfor, nemlig det kognitive og psykologiske aspekt. Ligesom man tilkalder en VVS´er eller tømrer til opgaver i hjemmet, man ikke selv er uddannet til, kan en metakognitiv psykolog give dig hjælp til psykologiske udfordringer såsom angst, depression, stress og så videre. Her kan du både få ny viden om, hvordan du fungerer som menneske og komme nogle af de negative tanke og handlemønstre til livs hos de professionelle psykologer fra mindcph.dk

Psykologhjælp som det passer dig

Mindcph tilbyder både individuel og gruppebaseret psykologhjælp ligesom du også kan booke en tid online. Det er især en fordel med online psykologhjælp, såfremt du sidder i en anden landsdel i Danmark og er langt fra København eller du sågar bor i udlandet og har brug for hjælp til dine udfordringer. Der er mange fine udtalelser fra klienter, der allerede har gået i individuel og gruppeterapi og de udtaler, at de har fået det bedre og kunne identificere deres tanker som ”kun” tanker og dermed distancere sig fra dem på en mere konstruktiv måde, så de ikke styrer deres hverdag og velbefindende.

Book en tid på hjemmesiden

Når du har bestemt dig for at gå i terapi, kan du kigge på Mindcph og se ledige tider på deres hjemmeside. Det kan næsten ikke være nemmere. Herfra kan du tage det første vigtige skridt mod dit eget bedre velbefindende og øget livskvalitet i hverdagen og i livet generelt. 

Write A Comment