Artikler

Er Mct Olie godt at brug til en keto kur ?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Keto kuren er hurtigt blevet populær og med god grund. Der er rigtig mange, der har opnået fantastiske resultater med denne kur, og disse resultater, er der mange, der deler online for at hjælpe og inspirere andre, der står med et ønske om at tabe sig. Men med de mange forskellige kure, der efterhånden findes, kan det godt være svært at huske præcis, hvad det er, som gør keto kuren speciel og hvad, der er godt at bruge, når man er på den. Kan man for eksempel bruge MCT olie?

Hvad er keto?

Keto diæten følger det princip, der også kaldes low carb, high fat. Kuren går i bund og grund ud på at få kroppen med at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Det får kroppen til at gå i den tilstand, der kaldes ketose, hvilket altså opnås ved at indtage meget få kulhydrater. Det vil altså sige, at man helst skal undgå madvarer som ris, kartofler, brød og frugt.

For at forstå, hvordan keto virker, er det nødvendigt at få kendskab til ketose-tilstanden. Når kroppen får så få kulhydrater, er den nødt til at hente energi fra andre kilder. Den vil derfor begynde at omdanne fedtstoffer til ketonstoffer. Ketonstoffer kan anvendes af kroppen på samme måde som kulhydrater, og det leder altså til, at kroppen vil begynde at benytte dine fedtdepoter som energikilde, og det vil hjælpe dig med at tabe dig.

Hvad er MCT olie?

Hvis du ikke har hørt og MCT olie før, er det på tide at stifte bekendtskab med det. MCT olie er nemlig et form for kosttilskud, der indeholder en form for fedtstof, som vi typisk ikke får nok af i vores kost. Det er nemlig mellemlange fedtsyrer, der nemmer for kroppen at nedbryde. MCT olien er altså et godt valg til dig, der er på udkig efter at bruge gode ingredienser, når du tilbereder mad.

MCT olie bliver også ofte sammenlignet med kokosolie. Disse to typer olier har også meget tilfælles, men der er flere fordele ved MCT, der gør den til det bedre valg mellem de to. Listen af fordele er faktisk så utroligt lang, at det kan virke helt utroligt, at denne olie ikke har fået mere opmærksomhed tidligere. Du kan læse endnu mere om olien på mctolie.dk.

Er MCT godt til keto?

Hvis du er på keto diæten eller har tænkt dig at prøve den af, så er MCT olie en rigtig god olie at kende til. Olien kan nemlig hjælpe din krop med at komme i ketose tilstand, så du kommer i gang med at forbrænde fedtdepoter.

MCT olien bliver hurtigere absorberes og fordøjet, og det er med til at øge din energi. Der er desuden mange andre gode fordele som for eksempel en øget koncentration. Kombinationen af en keto diæt og MCT olie er altså helt oplagt, hvis du er på udkig efter at tabe dig på en effektiv måde.

Hvordan kommer man i gang med keto?

Det er altid svært, når man skal lægge sine daglige vaner om, og derfor er det også rigtig vigtigt at huske at være god ved sig selv, når man påbegynder en ny diæt. Hvis du kommer til at lave fejl, behøver det ikke at betyde, at hele diæten er ødelagt. Det gælder bare om at komme op på hesten igen.

Der er heldigvis masser af hjælp at hente online, der kan gøre det nemmere at komme i gang med den nye diæt. Læs andres gode råd og oplevelser, og overvej at følge en blog eller bliv en del af et forum med andre, der prøver samme diæt. At have den støtte og sparring kan nemt være det, der skal til for at nå i mål med sin diæt.

Write A Comment