Artikler

Er det svært at få motioneret under disse COVID-19 nedlukninger?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Plejer du at træne fast i træningscenteret? Elsker du cross-traineren og trappe maskinen? Er du blevet tung og træt i kroppen efter julen og ingen træning? Så er du ikke alene. Men der er faktisk noget du kan gøre ved det. Det er ikke det samme som din normale træning i centeret. Men det kan holde din form ved lige indtil du igen kan komme tilbage i træningscenteret.

Hjemmetræningen er vejen frem i disse tider

Hvis du ikke allerede har kastet dig ud i det, så er det bestemt på tide. Du kan tilpasse din hjemmetræning så du træner, præcis de samme muskelgrupper som du plejer. Men du kan også vælge at prøve at fokusere på et noget område af din krop som trænger til lidt kærlighed. Hvis du ikke selv har mod på at lave dit program, så findes der masser af færdiglavede træningsprogrammer på internettet. De er både lavet med og uden videoer, så du nemt kan se hvordan hver enkelt øvelse skal udføres. Du er selvfølgelig nødt til at have hurtigt internet for at få det bedste ud af din hjemmetræning. Men hvem ved, måske kommer du til at holde lige så meget af at træne på stuegulvet, som du gør af at træne i træningscenteret? Under alle omstændigheder kan du i hvert fald holde din form vedlige indtil Danmark atter lukker op.

Spis sund og nærende mad i januar

Januar er måneden for slankekure. Ufatteligt mange mennesker har hvert eneste år, januar måned som slankekurs måned. Men faktisk vil en livsstilsændring gøre en meget større forskel for kroppens udseende og sundhed. Du kan starte din livsstilsændring med at finde en sund og nærende måltidskasse. Du vil opdage hvor meget lækker mad du kan få uden, at det behøver at være usundt. Og uden at du skal spise stegt kylling og grøntsager i hele januar måned. Med en decideret livsstilsændring vil du aldrig mere føle, at du er nød til at gå på slankekur. Med din nye måltidskasse får du hver dag, året rundt sund mad som holder dig smuk og slank uden slankekure.

Write A Comment