Slankekur

En sundere livsstil med friskt mad

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er mange måder at være sund på. Man kan spise mindre, man kan spise sundere, man kan træne og mange andre ting. Men der er også en anden måde at være sund på. Nemlig med friskt mad. Friskt mad kan nemlig lidt mere, end det mad du finder i fryseren.

Plant egne planter, grøntsager og frugter

Du kan plante egne planter, køb kirsebær laurbær til haven, køb urter, persille og jordbær. Alt dette kan du plante helt selv, og de madvare du planter vil altså være så friske som overhovedet muligt. Du ved præcist hvor det kommer fra, og du ved at ingen giftstoffer er blevet sprøjtet på.

Der er altså mange ting, du kan gro selv derhjemme. Tomater, agurker, citroner, alle mulige urter og selvfølgelig en masse bær og frugt, hvis du har have til det. Så du behøver ikke engang bruge dine penge på de sunde madvare. Du kan nemt og hurtigt spise en skål jordbær eller lave en lille friskt salat. Så er det altså nemmere at tage sunde valg.

Bare det at plante ting derhjemme er et godt valg. Se tilbud på storkenæb, og find alle de planter du gerne vil have til at gro derhjemme. Det eneste du skal huske, er at vande dem.

Køb de friske produkter

Køb altid de friske produkter, når du handler, hvis du har muligheden. Det vil altså sige, hvis pengene rækker til det, og hvis butikken har det. De friske produkter vil altid have nogle fordele. Ingen giftstoffer, ingen tabte proteiner og vitaminer. De friske produkter skulle gerne indeholde alt det gode, som kroppen har brug for.

Ved du, hvor din mad kommer fra?

Når man køber eller laver egne friske produkter, ved man, hvor maden kommer fra. Nogle gange tænker vi ikke helt over, om vi egentlig ved, hvor vores mad kommer fra? Men de mere friske ting, du kan finde i supermarkedet, kommer altså ofte her fra Danmark.

Der er altid lidt mere troværdighed i de danske produkter, da vi har gode regler, når det gælder madvare. Så derfor er de friske produkter ofte bedre. Du ved, hvor det kommer fra. Planter du egen urter, grøntsager, frugter og så videre, så ved du præcist, hvor det kommer fra. Det er nok også billigere i længden, så overvej om ikke det var en ide.

Write A Comment